www.RoseFrederiksen.dk

Camp Hverringe 2009

Endelig fandt vi en week-end, hvor vi igen kunne komme ud at campere med vognen.
Vi kunne endda tage af sted allerede torsdag, fordi Søren havde fri fra arbejde om fredagen. Vi tog op på Camp Hverringe - som tidligere hed Bøgebjerg Strand Camping, da pladsen ligger tæt på Sabrinas skole og så kunne vi let smutte hende i skole om fredagen.

Pladsen er en Topcamp-plads, har 5 stjerner og er ret stor - selvom det ikke føles sådan!

Når man skal vælge plads på denne campingplads, skal man gøre op med sig selv, om man vil ligge inde i den del, der har fin læ og ingen udsigt, eller man vil ud på den mere åbne del, som er anlagt i terrasser og som har udsigt fra langt de fleste pladser.

Vi havde for et par uge siden været forbi og reserveret plads 323, som havde den dejligste udsigt ud over Storebælt og Romsø.
Pladsen er en såkaldt A-plads med vand og afløb og dermed ikke den billigste i pladsgebyr. Men vi betaler gerne for udsigten.


Vel ankommet fik vi hurtigt sat vognen og teltet op og tøjret hundene - ja hundene! Vi havde nemlig lovet at passe Helles forældres hund Plet, mens de tog sig en velfortjent ferie til Italien - selvom vi da sagtens kunne have byttet
På den anden side, så havde de jo passet Smilla i 4 uger, mens vi var i Kroatien, så....

Og det gik faktisk forbavsende godt at have de to hunde tøjret ved den samme pæl. Vi måtte ikke kludre rebet ud så mange gange...

Resten af week-enden blev brugt på lufteture langs stranden med hundene, ren afslapning ved vognen, mens vi sad og kiggede ud over skibstrafikken på Storebælt og et glas rødvin.

Her er vi gået ud i enden af pladsens badebro - vandet så lidt uklart ud, den ene dag, men var mere klart den anden - dette skyldes formentlig en masse tang-fnidder i vandet. Der er sten inde ved strandkanten og ret meget tang ude ved enden af badebroen - det ser dog ud som om man kan komme ud på et stykke sandbund uden tang lidt længere ude.
Som man kan se, så putter campingpladsen sig godt bag et beskyttende læhegn - så det er ikke på pladserne tættest på vandet, at der er mest havudsigt!

En campingplads med 5 stjerner skal selvfølgelig tilbyde mere end en plads med færre stjerner - og på Camp Hverringe er faciliteterne i orden. Baderum og toiletter er meget lækre - også i de bygninger, som ligger tættest på receptionen og som ikke ser så flotte ud udefra. Man bliver positivt overrasket, når man træder ind i dem!
Når man så toiletbygningen tættest på vores plads, var man til gengæld ikke i tvivl om, at her var lækkert
Der er også rigtig mange familiebaderum med to brusere, toilet og to håndvaske. Dejligt.

Det 'almindelige' bade- og toiletrum var også lækkert. Her var god fralægningsplads i bruserummene og man havde også sat en vask op inde i bruserummene. Da pladsen langt fra var fyldt op i den week-end, vi opholdt os her, så oplevede vi ingen problemer med kø eller for lidt varmt vand! Bad er inkl. i personprisen.

Bygningen rummede tillige køkken med ovn og mikroovn og kaffemaskine! Og udekøkken med komfur og opvaskeplads - placeret under et bredt halvtag. Her var også spabad, som man kunne leje for 2 timer.

Receptionen og butikken holder til i den samme bygning oppe ved indgangen og betjenes - i hvert fald her i ydersæsonen - af det samme personale. At arbejde i receptionen må være en evige kilde til glæde - hver dag kan man sidde og nyde udsigten herunder til højre. Man kan da kun være glad, når man arbejder sådan et sted!
Butikken har et fint udvalg af morgenbrød, aviser, slik og chips. Man kan også få mælk, lidt pålæg og frosset, lokalt lamme- og vildtkød, men hvis man skal i gang med en større middag, der indeholder lidt grønt, så må man ca. 6 km væk og ind til Spar i Mesinge.


Campingpladsen har også hytter, campingvogne og telte til udlejning.
Vi fandt to slags hytter, hvoraf den ene i vores øjne ikke kan vinde en designpris! Til gengæld har den plads til 6-8 personer, eget bad og køkkenet er udstyret med glaskeramisk komfur og opvaskemaskine...
Den anden slags er en mere traditionel hytte, som indeholder 4-6 sengepladser og køkken.

For børnene er der meget at lave på pladsen - her er svimmingpool, hoppepuder, trampolin, dyrefold og forhindringsbane.
Poolen er gratis at benytte, men vi prøvede den ikke, for selvom solen skinnede, så synes vi ikke lige det var så varmt...

Forhindringsbanen er pladsens nyeste legeaktivitet og det er meningen at der skal gå et bånd ned gennem pladsen med aktiviteter. Lige nu består dette bånd af forhindrings- banen, poolen og legepladsen - vi er spændt på om der kommer mere til !

Pladsen har også en stor dyrefold. I den største del går der geder, som man ikke kan komme ind til, men i den midterste del, har man lavet en stor kaninløbegård, som der er adgang til en del af.
Der er simpelthen sat et hegn op inde i løbegården, hvor kaninerne kan løbe under, men som børnene ikke kan komme under eller over. Meget smart lavet! Men kaninerne var nu ikke helt så kælne, som Sabrina godt kunne have tænkt sig
Derudover har pladsen også en stor voliere med zebrafinker.

Det blev en rigtig dejlig forlænget week-end med tid til at slappe af og nyde den skønne, skønne udsigt over bæltet.
Og nyde det helt fantastisk gode septembervejr, som i sidste week-end viste sig fra sin våde og stormende side, men som i denne week-end var solskin og høj blå himmel.

Hvor heldig har man lov at være