www.RoseFrederiksen.dk

AOC-træf 2014

Årets campingtræf med Alt Om Camping skulle som altid løbe af stablen den 3. weekend i august. I år skulle vi til Fårup Sø Camping ved Jelling. Pladsen ligger rigtig fint ned til Fårup Sø og selvom træffets pladser lå langt fra søen, så fik alle set den, for arrangørerne havde lagt nogle af posterne på lørdagens løb ved og i søen.

Fårup Sø Camping er en stor plads med - føltes det - langt til toiletbygningen fra vores pladser. Så det var heldigt at vi denne gang ikke var af sted med teltet. Pladsen var nogenlunde plan. Vi lod vognen - til irritation for enkelte - stå lidt skråt på pladsen i forhold til vejen. På den måde stod den nemlig i vater. Og det er jo ret vigtigt.

Pladsen har et lille udendørs badeland (ikke afprøvet), flere legepladser og en flot toiletbygning. Der er også et lille tog der futter rundt på pladsen til glæde for store og små.

Vi skulle igen finde en enkelt cache om lørdagen. 3. lørdag i august er nemlig også international geocachingdag og det plejer vi at fejre med at finde en enkelt cache. Valget denne gang faldt på en lille håndfuld i den nærliggende Øvre Grejs Ådal. Grejs Ådal er en tunneldal og gletscher, floder og smeltevand har skabt landskabet i området.

På den nordlige side findes kløfter, bløde bakker og lavninger beklædt med skov og på den sydlige side et åbent agerlandskab. Turen rundt på den nordlige side var skøn og en meget flot naturoplevelse - helt som vi holder så meget af. Og som også er grunden til at vi overhovedet geocacher.

Ellers stod weekenden mest på forskellige opgaver med flotte præmier, fælles kagebord fredag og fælles mad lørdag. Og det hele krydret med hygge - hygge og hygge. Selve træffet kan I læse mere om her www.altomcamping.dk