www.RoseFrederiksen.dk

Western Camp 2015

Campingportalen Alt om Camping havde inviteret sine skribenter på campingweekend på Western Camp. Bag Alt om Camping står Ann Karina og Bjarne og de ville gerne informere lidt om deres planer for portalen. Samtidig skulle vi hygge os - og det gjorde vi.
Western Camp er en tema-campingplads på Lolland. Temaet er naturligvis western - og pladsen, sheriffen og campisterne gør utrolig meget for at stilen holdes hele vejen igennem.
Vi havde ikke været på pladsens før, men syntes her var rigtig hyggeligt.

Der kører naturligvis et tog rundt på pladsen og det bliver røvet på hver eneste tur :) Så det er åbenbart endnu ikke lykkedes sheriffen at få fanget den skyldige og sat ham i fængsel :)

Hytterne er naturligvis også bygget op i western-stil. Der er små pudsige detaljer overalt og vi har slet ikke fanget dem alle med vores kamera.
Det er dog også alle detaljerne, der gør campingpladsen unik og sjov at gå tur på. Og på hver tur fandt vi nye små ting at kigge på.

Oppe ved saloonen er et stort hyggeligt område med borde og bænke og en scene, hvor der blev danset linedance og hvor der også nogle weekender er livemusik.

Naturligvis havde vores værter sørget for at vi kunne få prøvet linedance - men det er vores motorik vist ikke helt til :)

Alle vi skribenter fik plads samlet på den del af pladsen, der hedder prærien - naturligvis markeret med et rigtigt western-skilt. Vores lille hjørne var hyggeligt med grantræer og fyrretræer - vist nok med et enkelt egern eller to. Smilla var i hvert fald sikker på, at der var noget i træerne. :)

Når Smilla skulle luftes, så gik vi ud af pladsen nede i bunden. Her kom vi ud på en markvej ved et stort fladt område.
Hele det flade område - inklusiv campingpladsen - er oprindeligt havbund og er i dag beskyttet af et dige og en stor pumpestation.

På den ene tur endte vi helt ude ved diget og kunne kigge ud over Østersøen. Smilla øjnede straks en chance for et bad og da det stadig var tidligt på dagen, fik hun lov. Selvom der var meget tang, så nød hun det meget.

Turen retur til pladsen gik af en fin sti oppe på diget.

På sidste års skribenttræf brugte vi en del af lørdagen på at lære lidt fif til at tage bedre billeder. I år skulle vi blive bedre cowboys - og indianere :) Derfor skulle vi lære at kaste med lasso, bruge en pisk (en enkelt var her et naturtalent :) ) og skyde med bue og pil.

Nå ja og så skulle vi se om vi var hurtigere end vores læremester, når det galt om at duellere med pistoler...
Det var der nu ikke mange der var, men alle gik til alle opgaverne med stor iver og entusiasme... Resten af weekenden blev brugt på at lave en rigtig cowboy-ret og hygge. Og på nogle irriterende havenisser, som smuttede rundt og rundt uden at nogen så det.

De havenisser har en lang forhistorie og nu får i hvert fald den ene en endnu længere historie. For af uransagelige grunde endte den i vores gaskasse under en gummimåtte...
Så nu tager den med os på sommerferie og så må vi se, hvad det ender med...