www.RoseFrederiksen.dk

Svendborg Sund Camping


Endelig - endelig - endelig var vi nået til den tid på året, hvor vi igen kunne komme til Svendborg Sund Camping. Vi er meget begejstrede for at være på den plads hele foråret. Der er ro, en pragtfuld udsigt og en dejlig ejer.


Ny vogn er jo også ensbetydende med nyt telt - eller i hvert fald ofte! Og for os betød det nyt telt, da det gamle ikke passede på den nye vogn. Og sikke pænt det ligger der i kassen - vi tænker ikke vi selv kan få det helt så pænt lagt sammen, når det igen skal pilles ned!


Men pænt er det nu - det nye telt. I flotte farver og den sædvanelige gode Isabella-kvalitet.
Fordi teltet er blevet en my større har vi nu fået 7 stænger i loftet, så det kan bare begynde at sne - teltet skal nok holde!


Stille og rolig krøb foråret ind på os gennem påsken. Vejret var SUPER skønt dette år med sol og næsten ingen blæst. Det var præcis, som vi kunne ønske os for en påske... i modsætning til sidste år, hvor vi skovlede sne af forteltet flere gange i løbet af påsken...


Og vi var ikke de eneste, der var på camping. Sidste år i påsken var vi bare nogle få, der tog påsken i campingvognen - denne påske var der mange flere både fastliggere og turister på pladsen.Gåtur til Troense


En af vores klassikere er en gåtur til Troense. Det er noget så hyggeligt at gå ud gennem skoven til den lille hyggelige by. Og selvom det havde storregnet om fredagen, så blev det flot vejr lørdag og turen kunne begynde. Med lysegrønne bøgetræer og små fine anemoner.


Og lystbådehavnen i Troense, de gamle huse og en middagslukket købmand, så vi blev snydt for is... Turen hjem gik også gennem skoven - her kom vi forbi denne vandpyt - nu med svømmende ænder!


Og vi slutter altid turen til Troense af med at gå ind over Skansen. Vi er fascinerede af alle de små vandområder derude - lige som udsigten til Svendborg bestemt heller ikke fejler noget...