www.RoseFrederiksen.dk

Hesselhus Camping

Endelig skulle vi på tur i vores elskede Caravelair igen. Det var atter tid til den årlige feriemesse i Herning, men i år havde vi lyst til at prøve noget andet, så vi valgte at tage ophold på DCU Hesselhus ved Silkeborg.

De havde et messetilbud, som var et fint tilbud og vi slap for mudder og intermistiske toilet- og badeforhold og fik samtidig roen på en campingplads.
Til gengæld fik vi ca. 20 km til messen og måtte købe billet til messen, de dage vi ville besøge den. Vi havde hjemmefra bare planlagt at bruge en dag på messen, så det passede helt fint sammen i vores hoveder at bo på Hesselhus.


Vel ankommet fik vi hurtigt fundet ned til vores plads på campingpladsen. Campingfatter bad os om at skåne hans græs mest muligt, så vi kørte naturligvis vognen på plads med moveren, så bilen ikke skulle fedte rundt i græsset. Vognens pladsering blev noget skævt på vores plads, men vi ville gerne undgå at træde ud på det løse grus, som var der, hvor forteltene fra de forrige havde været. I stedet foretrak vi at træde ud på græsset, for så slæber vi ikke så meget skidt med ind.
Pladsens servicebygning lå forholdsvis tæt på og var rigtig dejlig varm - det samme var vandet i bruserne og til opvasken. En del af bygningen var låst af, men da vi ikke var så mange på pladsen, så var der alligevel aldrig kø nogen steder.

Pladsen har en stor flot legeplads og en udendørs swimmingpool. Da vi var der i februar, så var poolen naturligvis ikke åben, men legepladsen blev trods en del regn alligevel flittigt benyttet af de få børn der var på camping.

Der er rundt om på pladsen flere små lukkede områder, som virker rigtig hyggelige at komme ned i...

Vi havde valgt denne løsning, for at se andet end messe og Herning Messecenters parkeringsplads. Tæt på pladsen findes Bølling Sø, som vi egentlig ville have været en tur rundt om. Men den megen regn i den periode havde gjort, at stien mange steder var oversvømmet, så vi måtte finde på noget andet. Det andet blev så en tur ind i en plantage, hvor det var muligt at komme rundt i vandrestøvlerne....

Vi kørte også en tur ind til Silkeborg. Sidst vi var i byen var torvet foran det gamle Rådhus et stort hul, som skulle ende op med at blive en stor p-kælder. Nu er det et stort flot torv med skulpturer og vandkunst....


Egentlig havde vi tænkt at der måtte være noget nyt at se på feriemessen i Herning, men vi må noget skuffede konstatere, at der var godt nok ikke sket meget. Jo, måske kunne man finde en ny detalje i en ny campingvogn eller en lille ændring på et bord - men ellers lignede alt sig selv fra de forrige år: samme opstillinger, samme blikfang....
Eneste lille opløftende element var en udstilling fra VW og Retromuseet ved Ulfborg. De stillede bla. op med disse indslag...