www.RoseFrederiksen.dk

Kerteminde og Bogense 2012

Et par weekender i august stod der atter camping på programmet. De er blevet slået sammen til en beretning, for vi lavede ikke specielt meget...
Vi var inviteret til hygge-komsammen på Kerteminde Camping og havde stor lyst til at tage campingvognen med, for stuen og et værelse så nemlig sådan her ud!
Og vores tidsplan for malingen af den var mere end overholdt, så da de lovede fint vejr, så var det ikke så svært at lade rod være rod og smutte af sted i et par nætter!

Kerteminde Camping har vi tidligere ligget på og en egentlig beskrivelse af pladsen findes her
Herunder et billede af solnedgangen 1. aften...

Selvom weekenden primært skulle stå på afslapning, så skulle vi alligevel lige ud og kigge os lidt om - og geocache lidt .
Her er vi i Kølstrup Skov ved Kertinge Nor.

Og kirken er Kølstrup Kirke, som i dag kun fik et besøg udefra, men sikke smukt den ligger i august-solen..


Kerteminde har hen over sommeren huset en kunst-festival og her er et lille udpluk af de skulpturer der var udstillet.

Lige et billede mere fra stranden - fint sand, græs og blå himmel - så bliver det vist ikke meget bedre!

Og herunder til venstre: den flyvende hollænder? Nå nej, ikke helt, men næsten...

Og skiltet herunder vakte megen jubel - og eftertanke. For skal man spise toilettet? Eller hvad gør man så med sit toiletpapir?

Da vi nåede torsdag ugen efter så stuen og værelset således ud! Så lidt havde vi da fået lavet mandag-onsdag Tæppemanden havde lige lagt nyt tæppe på og alt var klart til at blive flyttet retur og så tog vi 3 dage på camping!

Vejret var ganske forrygende og humøret i top.

Vi havde nemlig sidste år sagt ja til at arrangere årets AOC-træf, som skulle foregå på Bogense Strand Camping. Pladsen har vi jo tilbragt to forårs-sæsoner på og en egentlig beskrivelse af Bogense Strand Camping kan findes her. Vi var blevet placeret i to lommer ved siden af hinanden og vi kom til at ligge med 'ryggen' mod vores gamle forårsplads!

Herunder fotograferede vi Hugo, der fotograferede Bjarne, som filmede Ann-Karina...

Vi fik ikke taget så mange billeder til træffet, men der er en beretning på Alt Om Camping, som kan læses www.altomcamping.dk her

Men selvfølgelig skulle vi lige en tur ud over det grønne hjerte, op til kirken, hvor der er en flot udsigt ud over Bogense Kyst Camping og forbi de flot beliggende huse.